CvWfotografie
Veel meer dan een foto

Tarieven 


Pasfoto's op afspraak (ook 's avonds en in het weekend mogelijk)

Tegenwoordig geld er een identificatieplicht voor kinderen vanaf de geboorte. Ze hebben een eigen identiteitskaart (ID-kaart) of paspoort nodig als ze naar het buitenland reizen. Maar ook als zij zorg nodig hebben. Zelfs met de allerkleinsten kunnen hier pasfoto's worden gemaakt en zullen we rustig de tijd hiervoor nemen. De pasfoto's worden direct geprint en digitaal verstuurd.

Voor pasfoto's op de spelerspassen van sportverenigingen of voor werknemers van bedrijven  kan een vrijblijvende offerte worden aangevraagd middels het contactformulier of stuur een mail naar cvwfotografie@gmail.com .

De pasfoto's voor paspoort, identiteitskaart en rijbewijs voldoen aan de laatste kwaliteitseisen van de Nederlandse Rijksoverheid. In principe is CvWfotografie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de regels en eisen die een ander land stelt aan de pasfoto. Het kan voorkomen dat een land besluit de eisen voor het maken van een pasfoto aan te passen. Neem u daarom altijd het formulier dat u van uw consulaat krijgt mee wanneer u een pasfoto laat maken. Over het algemeen is het consulaat de eerste die de nieuwe regels binnen krijgt. CvWfotografie controleert dan voor u of de eisen overeen komen waardoor u de juiste pasfoto mee krijgt.

 • Pasfoto's 4 stuks geprint €12,00  ( afdruk van de foto erbij van 10x15 cm voor €2,50 per foto ) 
 • Pasfoto opname en 1 digitale foto per email verstuurd € 12,00
 • Pasfoto's 6 stuks geprint € 14,50
 • Pasfoto 4 stuks geprint + 1 digitale pasfoto verzonden via email €15,00
 • Pasfoto 6 stuks geprint + 1 digitale pasfoto verzonden via email €17,50
 • RDW rijbewijs verlenging + 4 geprinte pasfoto's €20,-

 

Portretfoto (zakelijk)

Bijna alles gebeurd tegenwoordig online. Klanten vinden u via social media of via uw website. Het is dan ook belangrijk een positieve eerste indruk voor uw (potentiële) klanten te maken van u en/of uw werknemers. CvWfotografie helpt u hierbij graag. Samen bespreken voordien wat u wilt uitstralen en ik denk daarin met u mee. Een goede representatieve foto van u en/of uw medewerkers kan helpen uw (potentiële) klanten meer geïnteresseerd te laten worden in u en uw bedrijf.

Deze foto's kunnen worden gemaakt bij mij in de studio of op locatie bij bijvoorbeeld uw bedrijf.

 • Pakket brons €49,95

± 30 minuten foto's maken in mijn studio of op locatie, 2 foto's verstuurd via wetransfer in Hoge resolutie. Voor 1 persoon.

 • Pakket zilver €74,95

± 45 minuten  foto's maken in mijn studio of op locatie, 4 foto's  verstuurd via wetransfer in Hoge Resolutie. Voor 1 persoon.

 • Pakket goud €99,95

± 45 minuten foto's maken in mijn studio, 6 foto's verstuurd via wetransfer in Hoge Resolutie, 1 kledingwissel voor 1 persoon.


Wilt u foto's laten maken van al uw werknemers in de studio of bij uw eigen bedrijf, neem dan even contact met mij op voor een offerte op maat. 

Wilt u uw bedrijf op andere manieren promoten middels foto's voor bijvoorbeeld online marketing, bedrijfsevents of het weergeven van uw producten. Neem contact op voor alle verschillende mogelijkheden.

Zwangerschapshoot

Je bent zwanger van harte gefeliciteerd. Er groeit iets moois in je buik. Wat een bijzondere tijd en een prachtige herinnering voor nu en later om vast te laten leggen middels een zwangerschapshoot.  Wanneer jullie dat wensen zal ik foto's maken van jullie als ouders en samen met jullie eventueel andere kinderen. Daarna gaan we verder met foto's in verschillende posities en opstellingen van jouw prachtige buik. Het beste kan je een shoot plannen als je tussen de 30 en 35 weken zwanger bent.  

Newbornshoot

Gefeliciteerd jullie verwachten een kindje of jullie kindje is inmiddels geboren. Wat een spannende en prachtige tijd. Deze periode wil ik graag voor jullie vastleggen in een mooie fotoserie. Ik zal jullie kindje in alle rust fotograferen in jullie eigen huis of in mijn studio.  Er is alle tijd voor voedingen en verschoningen. Natuurlijk vergeten we jullie als ouders en eventueel broertjes en zusjes niet. Newbornfotografie doe ik het liefst in de eerst 18 dagen na de geboorte. 

Familie- of gezinshoot

Willen jullie als familie/ broer en zus of gezin op de foto dan kan dat tot ± 6 personen in mijn studio. Bij grotere groepen gaan we uitwijken naar een mooie andere-, buitenlocatie. De foto's zullen op een speelse natuurlijke manier worden gemaakt waarin verschillende composities en opstellingen worden gefotografeerd. 

Loveshoot

Wil je jullie liefde laten vastleggen middels een loveshoot dan ben je meer dan welkom. We gaan ervoor zorgen dat het tijdens de fotoshoot om jullie draait. Dit kunnen we doen in mijn gezellige fotostudio of op locatie.

Vrienden of vriendinnen shoot

Wat is er leuker om met elkaar te vieren dat jullie vrienden zijn middels een fotoshoot. Wat een leuk cadeau om te krijgen en om te geven. Vriendengroepen tot ± 6 personen zijn welkom in mijn studio. Bij grotere groepen gaan we uitwijken naar een leuke andere-, buitenlocatie.


 • Fotoshoot Pakket brons €99,95

± 60 minuten fotograferen in mijn studio of op locatie. Jullie krijgen de mooiste foto's toegestuurd in jullie persoonlijke digitale galerij voorzien van wachtwoord. Daar mogen jullie de 5 mooiste foto's uitkiezen die ik voor jullie ga bewerken. Deze foto's worden toegestuurd in Hoge resolutie via wetransfer. Te boeken voor 1-3 personen. Meer personen zijn bij te boeken. Extra foto's zijn na te bestellen.

 • Fotoshoot Pakket zilver €129,95

± 60 minuten fotograferen in mijn studio of op locatie. Jullie krijgen de mooiste foto's toegestuurd in jullie persoonlijke digitale galerij voorzien van wachtwoord. Daar mogen jullie de 10 mooiste foto's uitkiezen die ik voor jullie ga bewerken. Deze foto's worden toegestuurd in Hoge resolutie via wetransfer. Te boeken voor 1-3 personen. Meer personen zijn bij te boeken. Extra foto's zijn na te bestellen.

 • Fotoshoot Pakket goud €159,95

± 60-90 minuten fotograferen in mijn studio of op locatie. Jullie krijgen de mooiste foto's toegestuurd in jullie persoonlijke digitale galerij voorzien van wachtwoord. Daar mogen jullie de 15 mooiste foto's uitkiezen die ik voor jullie ga bewerken. Deze foto's worden toegestuurd in Hoge resolutie via wetransfer. Te boeken voor 1-3 personen. Meer personen zijn bij te boeken. Extra foto's zijn na te bestellen.

Elke vierde t/m zesde persoon zijn bij te boeken voor €10,- p.p. bij pakket brons, zilver en goud. Wil je met meer dan 6 personen een fotoshoot boeken neem even contact met mij op. 

Kinderfotografie

Als moeder van 3 dochters weet ik dat je niet genoeg foto's kunt hebben van je kinderen. Ik fotografeer ze zelf het liefst wanneer ze aan het spelen zijn. Bezig zijn in hun eigen wereldje en soms niet eens meer doorhebben dat er een fotocamera op ze gericht staat. Zo onschuldig en puur. Maar natuurlijk kunnen we ook een hele leuke shoot plannen in mijn gezellige studio en creëren we ons eigen wereldje. Wel hebben jonge kinderen over het algemeen een korte spanningsboog daarom zullen fotoshoots vaak maximaal 30-45 minuten duren. 

 • Pakket kinderfotografie €89,95

± 30-45 minuten fotograferen in mijn studio of op locatie. Jullie krijgen de mooiste foto's toegestuurd in jullie persoonlijke digitale galerij voorzien van wachtwoord. Daar mogen jullie de 5 mooiste foto's uitkiezen die ik voor jullie ga bewerken. Deze foto's worden toegestuurd in Hoge resolutie via wetransfer. Te boeken voor 1-3 kinderen tot 6 jaar. Meer kinderen zijn bij te boeken. Extra foto's zijn na te bestellen. 

Hebben we een fotoshoot gepland binnen een straal van 10 km vanaf mijn Fotostudio in Glanerbrug, dan reken ik geen voorrijkosten. Tussen de 10 en 20 km vanaf de studio reken ik een vast bedrag van €10,-. Tussen de 20 en 30 km een vast bedrag van €20,-. Bij meer dan 30 km komt daar per gereden kilometer €0,20 cent bij. 


 


 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram