CvWfotografie
Veel meer dan een foto

Pasfoto of Digitaal aanvragen Rijbewijs 

Bij CvWfotografie kunt u ook terecht voor het maken van pasfoto's. Deze foto's zijn conform de laatste richtlijnen van  de Rijksoverheid en geschikt voor:

  • Paspoort;
  • Digitaal aanvragen Rijbewijs;
  • Identiteitskaart;
  • Visum;
  • Rijbewijs

De pasfoto's worden klaargemaakt en afgedrukt terwijl u wacht. Mocht u het wensen is het ook mogelijk een digitale pasfoto toegestuurd te krijgen via uw email. 

Digitaal aanvragen Rijbewijs 

CvWfotografie is een erkend RDW fotograaf dat houdt in dat u  hier digitaal uw Nederlandse Rijbewijs kunt aanvragen. U neemt uw rijbewijs mee en laat hier uw pasfoto's maken. CvWfotografie stuurt deze digitaal en beveiligd door, voorzien van uw handtekening naar het RDW. Het RDW controleert uw aanvraag en maakt uw rijbewijs. Binnen 2 werkdagen ligt deze klaar bij de gemeente. 


Hoe werkt het digitaal aanvragen rijbewijs


Met kleine kinderen pasfoto's maken bij CvWfotografie

Tegenwoordig hebben kinderen vanaf hun geboorte een identificatieplicht. Niet alleen als zij naar het buitenland gaan, maar ook als zij zorg nodig hebben. Als u hier met uw baby, peuter of kleuter komt, neem ik rustig de tijd om de foto's te maken en zullen we samen de leukste en de meest geschikte pasfoto uitzoeken voor het document. U heeft zelfs de mogelijkheid om een grotere afdruk bij te bestellen van 10x15 cm. Leuk als aandenken!  

Pasfoto's voor buitenlandse documenten

CvWfotografie is in principe op hoogte van de regels en eisen  die een land stelt aan de pasfoto. Het kan voorkomen dat een land besluit de eisen voor het maken van een pasfoto aan te passen. Heeft u een hiervoor pasfoto's nodig neemt u dan het formulier van uw consulaat mee. Over het algemeen is het consulaat de eerste die de nieuwe regels binnen krijgt. 


CvWfotografie is elke dag open OP AFSPRAAK!

maandag
9:0020:00
dinsdag
9:0020:00
woensdag
9:0020:00
donderdag
9:0020:00
vrijdag
9:0020:00
zaterdag
9:0020:00
zondag
9:0020:00
Vandaag pasfoto's laten maken? Natuurlijk.. bel of stuur een berichtje!
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram