CvWfotografie
Veel meer dan een foto

Tarieven 


Pasfoto's (ook 's avonds en in het weekend mogelijk)

Tegenwoordig geld er een identificatieplicht voor kinderen vanaf de geboorte. Ze hebben een eigen identiteitskaart (ID-kaart) of paspoort nodig als ze naar het buitenland reizen. Maar ook als zij zorg nodig hebben. Zelfs met de allerkleinsten kunnen hier pasfoto's worden gemaakt en zullen we rustig de tijd hiervoor nemen. 

Voor pasfoto's op de spelerspassen van sportverenigingen kan een vrijblijvende offerte worden aangevraagd middels het contactformulier.

De pasfoto's voor paspoort, identiteitskaart en rijbewijs voldoen aan de kwaliteitseisen van de rijksoverheid

  • Pasfoto's 4 stuks €9,95  ( 1 afdruk van de foto erbij van 10x15 cm voor €2,50)


  • Pasfoto's 6 stuks € 14,95

Portretfoto (zakelijk)

Veel gebeurt online en dankzij alle social media kanalen die zijn gegroeid, is het mogelijk om meteen een goede eerste indruk te maken door op te vallen ook bij bijv. een sollicitatie. Een profielfoto kan veel zeggen over iemand en deze kan in mijn studio of op locatie worden gemaakt.

Pakket brons €39,95

± 30 minuten foto's maken in mijn studio of op locatie, 2 foto's verstuurd via wetransfer in Hoge resolutie (HR). Voor 1 persoon.

Pakket zilver €64,95

± 45 minuten  foto's maken in mijn studio of op locatie, 4 foto's  verstuurd via wetransfer in HR. Voor 1 persoon.

Pakket goud €89,95

± 45 minuten foto's maken in mijn studio, 6 foto's verstuurd via wetransfer in HR, 1 kledingwissel voor 1 persoon.

Als je met meer personen wilt komen kunnen de 2de en 3de persoon voor €20 p.p. het betreffende pakket bijboeken in mijn studio. 

Wilt u foto's laten maken van uzelf of uw werknemers in de studio of bij uw eigen bedrijf, neem dan even contact met mij op voor een offerte op maat. Zwangerschapshoot

Je bent zwanger van harte gefeliciteerd. Er groeit een klein mensje in je buik wat een bijzondere tijd en een prachtige herinnering voor nu en later om vast te laten leggen.  Wanneer jullie dat wensen zal ik foto's maken van jullie als ouders en samen met jullie eventueel andere kinderen. Daarna gaan we verder met foto's in verschillende posities en opstellingen van jouw prachtige buik. Het beste kan je een shoot plannen als je tussen de 30 en 35 weken zwanger bent.  

Newbornshoot

Gefeliciteerd jullie verwachten een kindje of jullie kindje is inmiddels geboren. Wat een spannende en prachtige tijd. Deze periode wil ik graag voor jullie vastleggen in een mooie fotoserie. Ik zal jullie kindje in alle rust fotograferen in jullie eigen huis of in mijn studio. Er is alle tijd voor voedingen en verschoningen. Natuurlijk vergeten we jullie als ouders en eventueel broertjes en zusjes niet. Newbornfotografie doe ik het liefst in de eerst 18 dagen na de geboorte. 

Familie- of gezinshoot

Willen jullie als familie/ broer en zus of gezin op de foto dan kan dat  tot ± 6 personen in mijn studio. Bij grotere groepen zullen we uit moeten wijken naar een mooie buitenlocatie. De foto's zullen op een speelse natuurlijke manier worden gemaakt waarin verschillende composities en opstellingen worden gefotografeerd. 

Loveshoot

Wil je jullie liefde laten vastleggen middels een loveshoot dan ben je meer dan welkom. We gaan ervoor zorgen dat het tijdens de fotoshoot om jullie draait. Dit kunnen we doen in mijn gezellige fotostudio of op locatie.

Vrienden of vriendinnen shoot

Wat is er leuker om met elkaar te vieren dat jullie vrienden zijn middels een fotoshoot. Wat een leuk cadeau om te krijgen en om te geven. Vriendengroepen tot ± 6 personen zijn welkom in mijn studio. Bij grotere groepen moeten we uitwijken naar een leuke buitenlocatie.

Fotoshoot Pakket brons €99,95

± 60 minuten fotoshoot studio/ locatie. 5 bewerkte foto's HR verstuurd via wetransfer en 1 fotoafdruk van 20x30cm , 1-3 personen.

Fotoshoot Pakket zilver €129,95

± 60-90 minuten fotoshoot in de studio/ locatie. 10 bewerkte foto's HR verstuurd via wetransfer en fotoafdruk van 20x30cm, 1-3 personen

Fotoshoot Pakket goud €159,95

± 60-90 minuten fotoshoot studio/ locatie. 15 foto's HR verstuurd via wetransfer, fotoafdruk van 20x30cm, 1-3 personen

Elke vierde t/m zesde persoon zijn bij te boeken voor €10,- p.p. bij pakket brons, zilver en goud. Wil je met meer dan 6 personen een fotoshoot boeken neem even contact met mij op. 


Kinderfotografie

Als moeder van 3 dochters weet ik dat je niet genoeg foto's kunt hebben van je kinderen. Ik fotografeer ze zelf het liefst wanneer ze aan het spelen zijn in hun eigen wereldje en soms niet eens meer doorhebben dat er een fotocamera op ze gericht staat. Zo onschuldig en puur. Maar natuurlijk kunnen we ook een hele leuke shoot plannen in mijn gezellige studio en creëren we ons eigen wereldje. Wel hebben jonge kinderen over het algemeen een korte spanningsboog daarom zullen fotoshoots vaak maximaal 30-45 minuten duren. 

Pakket kinderfotografie €89,95

± 30-45 minuten fotoshoot studio/ locatie. 5 foto's HR verstuurd via wetransfer en 1 fotoafdruk van 20x30cm , 1-3 kinderen tot 6 jaar.

Hebben we een fotoshoot gepland binnen een straal van 10 km vanaf mijn Fotostudio in Glanerbrug, dan reken ik geen voorrijkosten. Tussen de 10 en 20 km vanaf de studio reken ik een vast bedrag van €10,-. Tussen de 20 en 30 km een vast bedrag van €20,-. Bij meer dan 30 km komt daar per gereden kilometer €0,20 cent bij. 


 


 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram